February 11, 2010

sayonara day !

SAYONARA DAY
assalamualaikum dan hai kpda spe yg sudi bca blog yg xcanggih ini, ceewah, nerd je ;D
i want to share with all of you about the sayonara day with my 7th batch last week ,
i'm excited to story about this ;D ;D hehee,
ATUR CARA;

tempat : DEWAN BESAR MRSM LGG .

hari : KHAMIS .

tarikh : 4 . 2 . 2010 .

masa : PAGI, PTG, SIANG, MALAM (:

*berpakaian : baju mighty, ak xpkaii ohh , bju hilangg ;P, HEHE

hmm , benda ni dh seminggu berlalu , hehee,

sayonara day ini dirancang oleh bdak batch ak sndiri ,

TERIMA KASIH ak ucapkan katt korng-korng yg handle benda ni,

susah ohh, kena mintk kelulusan drpada ckgu ar,

berulang alik ke pjabat ahh, esh, mcm-mcm ar,

ak mmg tbik spring kat korng yg handle dan juga batch ak yg ksi kerjsma (*including me,haha) ;D

i lapp korangg ar , hehe,

bermula kisahh ,

PAGI : sembelihan kambing ,

kambing 2 ekor ohh,

TERIMA KASIH kat shafi halim yg sponsor kambing-kambng yg comell ini ;D

hehe, abg aku tuu (*prasan ) ,hehe,

bawah ni laa , kambing-kambing yg comel diusung .

kambing PUTIH : suka jalan kott . so sng nk usung ,

kambing HITAM : manja sggt, kena dukung , hehee



*sebelum


*selepas, btw, innalillah ,





*ini slepas punya slepas, hehe,

ckgu adli yg tlong buang kulit mereka ;D

"kulitt bole buat kompang" bak kata putri ,

hhe, dan akhirnya, kambing tersebut dibuat masak gulai ;D

7th batch, guru, dan staff mkn bersama-sama, hehe,



*GIRLS



MALAM : sayonara nite ;D
bwh ni, PUTRI NURHUMAIRA yang telah bnyk berjasa mnghandlekan syonara kita ;D
thanks babe !



result for the KING and the QUEEN for 7batch annouced that night ,
THE KING : syed .
THE QUEEN : mai .
act, king dpt kat lolo, tpi lolo undur diri, dan kasi takhtanya ke syed ,
gila gmpak ar msa ni, sbb syed dan mai mmg ada skndal ;D ;D
hehe, diorang kena nyanyi lagu TINGGAL KENANGAN ,
mmg romantikk ,
susah payah ktorng undi syed and mai , hehe,
akhrnya mng gak,
tgk ar kat bwh ni,
kitorng tulis, ktorng gunting, dan kitorng msukkan ke kotak undi utk korang ;D hehhee


*penat tulis ,

*ada hasilnya ;D
pastu, azam, shafi dan khairi smpaikan 2lgu,
azam : singer
shafi and khairi : guitarists
sedapp ohh, diorng nyanyi lgu khatimah cinta, and untitled kott ;D

*nyanyi .
then , boys ada buat dance floor,
gempak gler2 arr, mmg rindu ar msa ni );
semua 7th batchers gelak sama-sama , jerit sama-sama ,
dan cheer sama-sama );

*korng mmg pndai tari babe ,
MONTAJ ,
kesedihan terlahir apabila khusyuk menonton montaj yg tertonjol
di skrin besar dalam keadaan yg gelap gelita ));
sedihh ohh, yus kot yg buat montaj ni,
montaj ni mnnunjukkn himpunan gambar-gmbar 7th batch selama 3thun,
gambar bdk2 yg terkeluar pun ada ,
kitorng ngis, gelak, marah, semua bersama ohh ;((
rindu ohh kat bdak2 yg terkeluar mrsm sbb result pmr kureng ok,
ak ngis kot (*segan) ,
thanks yus for the montaj ,

*ak dan melya ,


*thanks to mak syiffa yg support nsi lemakk and other stuff ;D

lps hbis semua ni, kitorng bermaaf-maafan (*bukn hri rya ye weh, hehe),

semua ngiss ohh,

ak msa ni, xngis sgtt , myb lambtt effect kat ats diri ak ni,

ak akn ngis di mrsm tpg nnti ;(

i'm gonna miss all ,

*sebakk ohh ,

*BOYS

p/s kepada 7th batchers : good luck babe ! ily all ((:

semua ini TINGGAL KENANGAN untuk selama-lamanya !

HABIS OHH !



truly from me CHUARE .

5 comments:

wannazhif said...

besh la mrsm awk.
mrsm sye xde pown wt cmnie.
ade tu ade tp kteorg wat taon lps.
huhu ;D

fida sahaja. (: said...

rasa mcm na ngis lagi skaly mengimbau balik kenangan kita semua.

syg sgt2 seventh batch!

chuare for short . said...

to fida : yeahh, mmg sygg 7th batch !

to wan : OHH xpee, yg pastinya MRSM awak dah buat thun lps ;D hee, kira oklaa,

Mohammad Aiman said...

3 tahun je pun.. ilek sudah.. aku 5 tahun dalam satu batch.. haha.. aku sedih nak pisah ngan junior je,. batch aku x ngam sgt.. x unite.. pasal ade budak2 nakal ramai, budak2 baik ramai.,. x sekepala la..

chuare for short . said...

ohh i see, rilekk je sbenar nya ;D huhu , ohh xunite sgtt la ni, xpee, ada junior ;D HAHAH,