December 24, 2010

Again

Sekejap gaduh, sekejap baik, sekejap gaduh, sekejap baik,

Aku pun dah tak paham dah kenapa. Tapi itulah yg sering berlaku sejak kebelakangan ini. Hampeh. Mungkin salah aku banyak kut. Tapi aku xberniat pun -___- Langsung. Sape suka gaduh? kalau gaduh macam WWE tu boleh la best jugak. Tambah tmbah dengan along atau adik lelaki aku. Tapi ini gaduh dalaman. Yang faham tu faham lah. Yang xpaham xperlu tahu. Mungkin bawah umur lagi. Gaduh ni lagi pelik daripada gaduh yg mcm WWE tu. Gaduh ni lagi dasyat ngerii gggrrrrr. Aku memang tak suka.

Tak kisahlah semua ni. Aku harap klau aku 'berperang' lagi aku dapat abaikan, lupakan, dan terus hidup seperti orang yang normal yang kurang masalah dalam hidupp. Dia pun sama. I'Allah.

Tak kisah, cara mana pun kita gaduh, cara mana pun kita 'perang', bnyak mana pun kita gaduh, teruk mana pun kita gaduh, sedih mana pun but i still like you.

I'm sorry :[



8 comments:

l.e.h.u.d said...

hehh , gadoh2 . . wat bodo dah . hahaa . bce buku sejarah , sng hati Cl=

Jaja Halil's said...

sape tuee:)

chuare (: said...

LEHUD, hahhaha tulahh, chemist ke, mncabar skit. hahaa

chuare (: said...

JAJA, HAHAHHA ;p

l.e.h.u.d said...

chuare , spe? pkwe ? wiiiwettt!
kalah ak :p

chuare (: said...

HAHHAHAHA

l.e.h.u.d said...

IWWIIIIIII WEET ! KANTOI AHH :P

chuare (: said...

HAHHA dah2 budk kecik jgn msuk cmpur (: