December 31, 2010

GOODBYEE DARLINGG :')




2010 2010 2010 2010

Yeah itulah Darling aku. Dan post ni khas untuk dia sebelum dia pergiii

Banyak kenangan pahit manis hitam putih aku dalam tahun ni. Terasa cepat masa berlalu tup tup tup dah nak masuk Tahun Baru. Wahh sangat cepat sepantas kreta api. Ok aku tipu. hee, Aku rasa macam semalam aku jerit 'YAY HAPPY NEW YEAR 2010' -__- Macam semalam aku tinggalkan MRSM Lenggong. Macam semalam aku daftar masuk MRSM Taiping. Macam semalam aku nangis2 nak keluar Tpg. Macam semalam aku dapat kawan baru. Macam semalam aku kena serang dgn badar. Macam semalam aku kena slack dengan seniors. Macam semalam aku kenal dia. Macam semalam aku rasa macam macam.

Sungguh tidak sangka esoknya 2011 pula. I'm waiting for u MY NEW DARLING

Thanks to 2010 :

Sebab kau, aku makin tabah.
Sebab kau, aku suka nangis.
HAHA


i loveeee you lahhh 2010





6 comments:

Jaja Halil's said...

hehe acece chu aree:) yeah
be strong!
just only one year
I know you can scored
insya-Alllah amin sama2 kite doa!
nnti dh abis spm leh kte jumpe:)

chuare (: said...

OKAY haja (:

u too. be strong and score.
then sme2 brjya. Amin.
I'Allh kita jumpa ye (((:

PeNgEmiS dUniA said...

happy new year ! may the new beginning will be better !

chuare (: said...

Thanks . YOU tooo (:

firdaus hilmy said...

bubye 2010 :)

chuare (: said...

yeahh bai bai (: