December 23, 2010

Result PMR

Hey,

Pagi tadi aku pergi SERATAS Taiping ikut adik Ira amik result PMR dia, sepanjang perjalanan tu, Ira asyik cakap je yg dia takut risau ape semua. Memang lumrah sape yg nak ambil result memang cuak habis lah. kecuali aku je x? yke? HAHA aku pun xthu la. Tapi ada lah orang cakap.

Tetiba mengenangkan masa aku ambil result PMR dulu. Sumpah rindu gila. Kan boleh kalau masa dapat diputarkan semula, dan aku masih lagi di MRSM Lenggong. Rindu gila lah kat LGG ]: Kan bagus kalau aku masih dengan kawan kawan lama aku. Kan bagus kalau aku masih belajar di kelas Gamma. Kan bagus kalau aku masih boleh menangis dekat Ika. Kan bagus kalau aku masih ada kawan yang boleh aku luahkan perasaan bila bila masa. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh bermain dengan Ika Ad. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh tidur dengan diorang. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh study dengan Ika dekat DS. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh peluk mereka setiap hari. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh bergelak ketawa dengan mereka. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh mengumpat orang dengan geng geng lgg. Kan bagus kalau aku masih lagi boleh bergedik dengan mereka di sana. Kan bagus kalau semua nya masih boleh aku buat ('; OK. Lupakan. Semuanya mustahil untuk aku.

Tukar topik untuk Ira pulak,



Dear Ira, adik jangan sedihh dongg. OK lah tu 7A. Akak Along semua bangga dengan adik (: akak tahu, adik sengaja xdpat A untuk Agama Islam sebab adik xmau jadi ustazah kan kan kan? HAHAH bak cakap mak laa. xpee, kira adik boleh stay kat SERATAS pun dah cukup. Pandai ape, adik kan sibuk dengan band. Kira oklah tu dapat 7A. Jangan sedih ok, teruskan usaha untuk SPM 2012 pulak ye NUR SYAHIRA ! We love you.


*hati renyuk hahaha

6 comments:

norlilynatasha :) said...

ada hikmahnya pergi taiping , sekurang kurangnya awak dapat jumpa orang macam saya ;DD *senyum mengada mengada HAHA

chuare (: said...

hahaha i loveeeeee youuuu LILY !!!

Mohammad Aiman said...

ouh, adik ko SERATAS rupenye...

(die budak band jugak? =)

chuare (: said...

ha'ah (: ada 2org kat seratas. dua2 bdk band, main clarinet .

damiey . said...

chuare, congrats kt adk:D

chuare (: said...

okayy (: Thanks damieyy !