January 21, 2011

Me :D

Heyyy.

Please please please do understand me okay?


Dulu sangat sensitive, tapi sekarang dah kurang sensitive itu
Sering menangis walaupun dengan masalah ciput, ye ke? haha
Gedik memang gedik, tapi bukan buat buat gedik, harap faham
Cepat merindu sesuatu, terutama bila sunyi tiada orang disisi
Suka termenung walaupun tengah borak kosong dgn kawan
Suara memang kecil, bukan buat buat kecil ye kawan kawan
Selalu tak bermaya, ya memang, terutama bila ada masalah
Suka gelak macam macam gaya, gaya raksasa, gaya artis haha
Senang tegur orang, sampai semua orang pelik dgn aku, pelik ke?
Ambil berat/kisah dengan perkara kecil sampai prkara itu slesai
Buat bising sampai orang kata nenek, soryy wehh sbb sllu bsingg
Orang kata lemah, tapi rasa sangat ganas kalah dinosour kan kan?
Suka tido lama terutama bila ada masalah dan sedihh bangat
Hobi suka makan/menguyahh tapi tak nak gemukkkkkk
Perlu teman bila ada masalah, nak share share, sharing is caring :p
Tak mencarut, tp klau kwn mncarut tak kisah. Jgn carut dkt aku sudah
Cepat merasa kekosongan dan tiada hala tuju, patut lebih beribadah
Suka barang, prempuan cantik cantik. Suka tengok haha
Ambil tahu dlm semua perkara yg dia buat, klu boleh semua benda
Bersifat keibuann? haha betul ke? aku tak sedar. Tapi orng lain ckp
Tak suka Chocolate. Tapi makan bila rasa tension sedih ape semua hee
Sayanggg kawan prempuan sangat sangat suka peluk peluk main main
Cepat percaya kata orang. Orang kata aku naive lurus bendul. ye ke?
Kurang gemar pada orang kasi nasihat tanpa cermin diri tu dahulu
Cepat gelisah bila terasa ada orang tak suka aku
Cepat emo cepat marah bila ada masalah perempuan hhihihi
Kekadang lambat paham apa orang cakap. Lampi lahhh

Ini je kutt. Rasa mcm ada lagi. Tapi lupa. hehee








2 comments:

Anonymous said...

ill try okay:)?

chuare (: said...

HAHAH TQ(: