February 06, 2011

The Long Goodbye


"approve org,lpastu remove,da 2 kali uat,booooooooooooooooooooooo"

tah papetah minah ni,booooooooooo



Assalamualaikum w.b.t

Korang baca kan ayat kat atas tuh? Okayy aku mintak maaf lah kat "Guest" tu. Terima kasih banyak-banyak lah sebab kasi ayat yang memberansangkan dalam chat box aku kat bawah ni. Aku rasa aku tahu sapa kau. Sudah lah wehh. Salah ke aku remove orang yang aku rasa tak patut ada dalam friends list aku dekat Facebook ha? Salah ke? Itu bukan facebook kau kan? Bukan kau yang cipta kan? Lagi pun, Kita sudah tak ada kena mengena dah. Langsung. So better aku buat macam tu. Perkara lama aku nak buang jauh jauh. Lagipun aku rasa kau akan ada awek. Senang je kan. Kau buang jauh-jauh. Kau pilih yang baru. Terima kasih wahai "Guest".


Semoga hidup bahagia.

Amin !



4 comments:

amiruyusran said...

jgn tension akak oii. cheer up :D

chuare (: said...

Thanks yusrannn ;D

norlilynatasha :) said...

macamm tahuu je ini siapaa , takpe takpe , esok story storyy ehhh , dah dah senyummm ;)

chuare (: said...

hehe Thanks syggg ;D