March 16, 2011

*Woott woott

Assalamualaikum w.b.t,

Hai semua, Hari aku hari ini berjalan dengn baik, bangun pagi awal, mandi, breakfast, study and online. Adik-adik aku sudah sampai rumah pagi tadi. Hoorayyy, boleh bergaduh-gaduh, wrestling hoho Takdelah bosan sgt duduk rumah. Macam orang macam ragam kan kan?tee-heee :D Gatal-gatal aku pun tak giat sangat malam tadi. Alhamdulillah. Tak banyak nak berleter hari ini. Banyak lagi aktiviti aku yang masih tak gerak-gerak ni Hoishh bhaya nii

My List-To-Do Today :D


"THERMOCHEMISTRY"

Do revise Physics tonight

Take out my homework

Try to understand him

Sapu dan makan ubat

Eat a lotttt hahaa

"Chaiyok-chaiyok Chuare, You can do it" HAHA



2 comments:

Cik_Shiqah said...

yes2!

u can do it!

haha :)

chuare (: said...

haha Thankssss dear (: