June 07, 2011

Happy Tuesday



Assalamualaikum w.b.t

Sejak kebelakangan ni aku macam takde mood nak tulis blog ni. Tapi aku tulis juga kan? Teehee Masalah betul Chuare ni -_- Okay foine. Aku suka cuaca hari ni. I think Malaysia is not going to be hot anymore haha I guess. It will be great if everyday like today. Cuaca mendung and angin ditiup sesepoi bahasa. Okay bahasa salah. Ape punya rakyatlah, bahasa pun tak excellent lagi Hmm Today I felt very goooood :D I spent a lot of time in front of my comp. Face-book-ing. Chatting. Blogwalking. Doing homework. Alhamdulillah, Hw aku tinggal sikit. Tinggal 89%. Hebat kan? haha Bangga pulak. Great Chuare. One improvement dlm diri anda. Macam nilah budak nak SPM kahkah.

Alamak. Pak cik Posmen sedang menghantar surat PNG ke seluruh Malaysia kpd students MRSM. Hmm I don't know what to say. Aku punya surat tak sampai lagi even rumah dekat je dgn Taiping. Padahal kawan aku yang stay Kedah, Kl and lain-lain yg jauh dah dapat dah. haha Pak cik Posmen penat kut. Alololooo kesiannye [': Sabarye pak cik posmen. Boleh tak jangan hantar surat tu dekat saya dan saya janji akan belajar sungguh-sungguh untuk SPM nanti?It's impossibble kalau surat tu tak dihantar Chuare. Posmen tu hanya menjalankan tugas. Okay foinee. Apepun aku akan terima dengan redha. Bak kata Sheera Comel.

"Haha mana blh, posmen kena lah dtg baru dpt memotivasikan chu supaya lg rajin. Haha be strong kay chu. Sheera pun taknak posmen dtg but posmen mmg akan dtg jugak kan :) Reda je, hehe"

Thanks Sheera. You should be pkar motivasi besar nanti hihihi Tulah, aku bnyak main-main. Macam nilah jadinya. Cuak dengan result. Hmm Tahniah kpd kawan-kawan aku yang dapat 3.5 and above. And yang tak berjaya tu, teruskan usaha lagi. Ada lagi masa. Sempat *nsiht utk aku juga. Pengajarannya dkt sini, Chuare kena belajar rajin-rajin lepas ni tauuuuuuuu! Okay (:
OMG sedar tak sedar, Cuti dah nak habis. I have to buy a lot of things. Pack my things. And complete my Hw asap. Pffft. Boleh saya balik asrama lambat tak? :/ Hmm


"Takpelah Chuare. Tinggal 5 bulan je lagi kau nak berkorban untuk SPM and having fun with your friends in high school. Lepas ni, kau dah besar dah. Kau mesti rindu zaman-zaman sekolah pulak. So selagi ada masa 5 bulan ni, just enjoy and smile always. Struggle study and score 9A+. Insyaallah. Be strong okay :D"

Don't worry and be happy

8 comments:

qee_la said...

sedihnya dah nak habis sekolah :'(

l.e.h.u.d said...

sdihnye takde psal aku .

firdaus hilmy said...

sedihnya nk spm :))

Sheera H said...

Awww thanks Chuare letak nama Sheera :') Terharu, hihi. Nnti Sheera tulis satu post special utk chu kay hihi <3

chuare (: said...

qeelaa, Tulahh. Chu pun sedih sobsob hehe

chuare (: said...

lehud pyebokk!

chuare (: said...

Daus, kan kan? Selagi kita nak spm, slegi tu kita akn dekt dgn perpisahan ):

chuare (: said...

Awwww Sheeraa pungggggggg sweettttt ! hihih