June 11, 2011

New me Jengjeng :j




Assalamualaikum w.b.t

Haha Tah hape-hape kan Title untuk entry ni? : D Hihihi

Sekrng saya tgh dgr lagu Who Says by Selena Gomez. Ia sangat memberi semangat dan inspirasi kepada kaum-kaum hawa di luar sana hihihi Cuba cuba dgr cepat. *Spe yg tak thu lagilah. Lagu tu dah femes dah pun kahkahkah. Okay Foine. Okay sekarang saya tetiba teringin nak letak azam baru. Azam baru untuk Semester 2 yang baru tiba. *weeewiiit* hihi


Saya nak study hard untuk SPM yang bakal menjelma
Saya nak banyakkan lagi ibadah kepada Allah S.W.T
Saya nak sayang banyak-banyak family saya
Saya nak sentiasa buat baik dgn kawan-kawan baik saya
Saya nak habiskan persekolahan saya di MRSM Taiping dengan gembira
Saya nak simpan air mata saya yang berharga ni hihihi
Saya nak siapkan Homework cepat dan study study !
Saya nak banyak berpeluh dan kurus
Saya nak berbudi dengan guru dan masyarakat
Saya nak luangkan bnyak masa dengan Girlfriends saya
Saya nak jadi peramah yang disukai ramai
Saya nak jaga hati semua orang
Saya nak jaga tepi kain saya sahaja *hal peribadi
Saya nak jimatkan duit sebnyak mungkin
Saya nak jadi single sampai tiba masa yang sesuai
Saya nak kawan dengan semua orang
Saya nak jadi rajin
Saya nak cakap Goooodbye dekat my Handphone
Saya nak buat orang ramai gelak terbahak-bahak
Saya nak dapatkan 9A+
Saya nak pergi bersiap. Parents dah bsing. Nak beli barang balik esok (:


Banyak kan? Harhar

Saya harap azam saya tercapai. Amin. Gooooodluck Chuare !



2 comments:

amna said...

salamualaik..

semua tu boleh dicapai dgn usaha tanpa jemu :) semoga berjaya tau, ameen ^^

p/s:simpan air mata utk tangisan kegembiraan bila berjaya kelak..

chuare (: said...

Thanks Amna. Im gonna miss you :)