December 25, 2010

Along


Bangun subuh aku berjalan dengan lancar tanpa ada syaitan di sisi pagi tadi. Mungkin aku terjaga disebabkan suara laki laki kat luar bilik. Aku bangun then tengok, rupanya Along dgn Adik lelaki, Naim. Tengah borak borak laki agaknye. Ohh along balik rupanyee. Sungguh aku xsangka. Tak mengikuti perkembangan semasa langsung aku ni -__- Agak lama tak nmpak Along. HAHAH bajett mcm lama sngatt je. Welcome Home Along (:



2 comments:

Mohammad Aiman said...

kalau family member balik n die xtahu, itu memang dah tahap tertinggal kete api kaw2 dah...

chuare (: said...

HAHHAA betul tu betul wehhh