December 26, 2010

Hw ggrrr



Yeahh Hari ini aku bertungkus lumus menyiapkan Homeworks yang xsudahh nun -__-Homeworks rasa macam tak pernah habis walaupun sudah bersusah payah menyiapkannya. Aku memang geram. Tapi nak buat macam mana, "Lumrah Hidup" ece. Cuti tinggal lagi 6hari. Taiping tunggu bebeh haishhhh Aku malas nak last minutes dah. Aku nak siapkan Homeworks by today jugak HAHA semngat je lebihh aku ni. Last last semua xsentuh jugak. OK aku cuba siapkan folio kerjaya. Tapi sepatah aku xpaham. Nasib ada orang mahu nolong eden ni ha. Thanks Syahin (:


'GO GO CHAIYOK CHUARE' kata kata semangat kononnyeeee adoihhh.

Alamak, esok tusyen pulak -_-" ggrrrr

2 comments:

Anonymous said...

hihi:)
eleh,bt hw konon,awak asik on9 je-.-

chuare (: said...

HAHAHAAA