May 27, 2011

Hello Everybody



Assalamualaikum w.b.t,

Hai Semua Orang :D

Dah lama dah tak update blog ni. Sunyi sepi kurr krrr *bunyi cengkerik kan kan? haha Maklumlah, stay asrama memang tak sempat lah nak update benda alah ni -__-' Alhamdulillah Exam Final Sem 1 dah habis. Lega wehhhh, walaupun tak sanggup nak berhadapan dengan result yang terumbang ambing. Haiyooo. " Takpe Chuare, berusaha lagi, masih ada masa lagi " Hmm Mcm biasa kata-kata semangat untuk sedapkan hati aku ni.

Hidup aku sejak kebelakangan agak serabut. Tak teratur. Tapi sekarang ni, dah okay. Maklumlah balik cuti 2 minggu. Sapa tak suka kan kan? haha Semua problem boleh settle wehh. Dekat rumah ni, aku nak makan makanan yang aku tak dapat kat sana, aku nak tgk Tv cerita-cerita best yang dah lama aku tak tgk, aku nak siapkan Homework awal2 tak macam Hw cuti sebelum ni, aku nak borak-borak dgn my 'lovely' family, aku nak tido awal malam dll (((((:

For you *kalau awak baca lah

I'm soooooooo sorrryyyyyyyy. Saya tak berniat nak sakitkan hati awak selama kita kawan ni. Langsung tak. Chu akan cuba faham ttg dri awk lagi okay. Semua pengalaman dan pengajaran membuatkan manusia menjadi seorang insan yang lebih baik pada masa hadapan kan kan awk? So saya akan cuba (':


Gooodnight. I need a rest. Tee-hee.

2 comments:

NaddyNadya said...

mesti gadoh dengan kawan kan ? situasi awak same macam saya :(

chuare (: said...

haha Same goes to everyone (: