December 14, 2011

Hopefully





Assalamualaikum w.b.t yo alls :)

Sihatkah semua?Harap-harap yelah kan Tee-hee. Alhamdulillah I'm homeeee after 3 days in KL. Alhamdulillah juga sebab interview SPC dah habis semalam . It was great. Adalah juga pengalaman Intrvew hehe. Interview semalam by group. Takde Individu pun, sijil and resume pun tak disentuh oleh panels -,- Bhahaha Chu and my groupmates kena discuss about topic that already given. Haiyooo Chu main cakap je dalam tu. Chu takdelah tenggelam and takdelah menyerlah sangat. Doakan saya dapat ye. InsyaAllah kalau ada rezeki Chu. Ya Allah, makbulkanlah doa hambamu ini, Aminnnnnn :)

Isnin lepas, dapat jumpa Don, Lily, Fat, Fadzil and Jimmy, my sista's boyfriend dekat Midvalley. Wahh seronoknye dapat keluar dgn korang. Harap-harap dapat jumpa lagi ye. Thanks Don and Lily tolong Chu bnyak. Nak gelak-gelak banyak-banyak lagi dengan korang. Nanti keluar lagi ye. Masa semalam interview pun dapat jumpa kawan-kawan Taiping, Hairul, Sheera dll. I'm gonna miss yo alls Tsktsktsk :')

Alamak dah gemuk. Okay memang ramai manusia like dekat status Chu tu -,- Haiyookk Chu. Padan muka. Tulah makan banyak lagi. Exercise takpun bhahaha Mulai hari ni saya kena exercise banyak-banyak and makan sikit-sikit. Saya nak kurussssssss mcm girl dkt atas tu *semangat gila lah ni haha. Okaylah, nak off dah. Nak pegi solat then Exercise keluar peluh limpah ruah o.O Cioa.


P/s : Thanks to everyone <3



4 comments:

najah :) said...

Insyaallah :) best nye dpt jumpa dorgggg. nak ikut ! haihh

chuare (: said...

Tulahhh maih maih join chu lenkali :)

Sheera H said...

Hahhaha nak jumpa chu lagiii :)

chuare (: said...

Chuuu punnnnnn.
Harap2 Chu dpt INTEC Shah Alam, so dekat dgn rumah Sheeraaa :) Aminnnn!